Seizoen 2020-2021

De hardlopers starten op dinsdag 1 september. De aanvangstijd is 19.00 uur. Het startpunt is bij glasbedrijf R. v.d Beek, Anthonie Fokkerstraat 4 op bedrijventerrein De Briellaerd.   Op 8 September trainen we op de Lunterse berg (startpunt t.o. restaurant De Goudsberg). Op 15 september trainen we in het het Schaffelaarsebos (startpunt brug naar de Koewei). 22 September trainen we op de Lunterse berg (startpunt t.o. restaurant De Goudsberg). Vanaf 29 september is het weer op de Briellaerd en daar blijven we dan gedurende de herfst en winter (vanwege invallende duisternis).

Tenslotte is er nog de combi-groep hardlopers-wandelaars op de vrijdagochtend. Zij starten op 4 september om 8.45 uur in het Schaffelaarsebos (startpunt parkeerterrein Oranjerie).

De contributie is voor alle groepen gelijk: € 60,- voor 1 x per week en € 90,- voor 2 x per week trainen. Voor degenen die voor het eerst komen geldt dat je eerst tweemaal kunt kennismaken (= gewoon meetrainen) voordat je je daadwerkelijk opgeeft als deelnemer.

Voor alle groepen geldt dat er nog voldoende ruimte is voor nieuwe instroom. Dus nieuwe leden zijn van harte welkom !

Voor verdere info: Marijke van Maanen, tel. 06-19175322

%d bloggers liken dit: