Gastenboek

(1699) Max Dohle

12 Feb 2015

Persbericht

Road Runner Max Dohle stelde een bloemlezing samen met de mooiste hardloopverhalen uit de literatuur. De bundel heet De Koploper en bevat verhalen over winnen en verliezen, liefde en bedrog, natuur en asfalt. Verhalen over sprinters, joggers, olympiërs en marathonlopers. De bundel bevat veel verhalen die nooit eerder in een Nederlandse vertaling zijn verschenen.

Hardlopen is een mooie metafoor voor het leven en voor de schrijver: de saamhorigheid, de eenzaamheid, het doorzettingsvermogen en uiteindelijk de roes die je krijgt tijdens het lopen. En als je dan moe maar voldaan na je hardloopronde in een stoel neerploft, is er niks mooiers dan verhalen te lezen over je favoriete sport.

Een fragment van een van de verhalen kun je lezen op Myjour. Harry Sylvester: de nacht door.
https://myjour.com/a/max-dohle/harry-sylvester-de-nacht-door

Sportieve groet,

Max Dohle

(827) kees slikker

4 Jun 2014

hallo Roparunners
Ik wil jullie heel veel succes wensen en dat iedereen vrij van blessures blijft Hoop dat het een onvergetelijke ervaring voor jullie word
Het weer lijkt mee te werken Dus toi toi toi
groet kees

(368) Klaas Pol

15 Mar 2014

Voor diegene die mee willen doen aan de bevrijdingsvuurestafette 2014 volgt hieronder mijn e-mailadres:
klaaspol@solcon.nl.

(326) Klaas Pol

19 Feb 2014

Wie heeft zin om in de nacht van 4 op 5 mei het bevrijdingsvuur, in estafettevorm, uit Wageningen te halen. Er zijn zo’n 12-14 lopers nodig. Aanmelden bij Klaas Pol.

(279) SDV Barneveld

4 Dec 2013

5 en 10 km bij SDV Barneveld (iedereen van harte welkom)

SDV Barneveld bestaat in 2014 zestig jaar. Dat wordt het hele jaar door gevierd met allerlei activiteiten voor jong en oud. Een sponsorloop voor de jongere jeugdleden en een ‘run’ voor oudere jeugd en senioren vormen zaterdag 4 januari de aftrap van het jubileumjaar. Beide evenementen vinden plaats op sportpark Norschoten aan de Barnseweg in Barneveld.

Voor de F- tot en met C-jeugd organiseert de jubileumcommissie een sponsorloop met als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de verbouwing van de voetbalkantine. De F-pupillen beginnen om 11.00 uur, de E-pupillen om 12.00 uur en de D-pupillen en C-junioren om 13.00 uur.

Om 14.30 klinkt het startschot van de SDVB-run voor A- en B-junioren, senioren, leiders, sponsors en andere belangstellenden. Ook niet-leden zijn welkom. Deelnemers kunnen kiezen uit een parcours van vijf of tien kilometer. Het startgeld bedraagt 5 euro. Inschrijven kan tot en met dinsdag 24

(218) Klaas Pol

10 Oct 2013

Running Blind komt op 28 oktober naar Barneveld voor een clinic. Wie wil er mee doen? Doel is om buddy’s te werven voor mensen met visuele beperking die toch willen hardlopen. Info via Klaas Pol

Running Blind is voor mensen met een visuele beperking die willen joggen of hardlopen. Dit gebeurt onder deskundige leiding en met de hulp van enthousiaste buddy’s. De training is voor elke leeftijd en elk niveau. Voorop staat het verbeteren van de conditie in een prettige sfeer met goede onderlinge contacten.

(137) Robin

24 Sep 2013

Hey Wim, dankjewel, respect is niet nodig wel leuk dat je iets laat horen!

(129) Wim van Ee

21 Sep 2013

Ha die Robin: Ik heb de verslagen van jouw superrun in de krant gelezen. Onvoorstelbaar dat je dit hebt uitgelopen!! Ik begreep dat 65% is uitgevallen. Respect vanaf deze kant !! Groeten Wim

(100) Anneke

11 Sep 2013

Wie zou er mijn startbewijzen willen overnemen van de landgoedtwentemarathon. Datum 12 oktober.
Het is een duomarathon je loopt/fiets gezamenlijk een hele marathon.
een ervaring om mee te maken!
kijk op http://www.landgoedtwentemarathon.nl
De kosten zijn 35 euro pp dus voor beide 70 euro ik kan via een bericht naar de organisatie het op naam laten zetten.
Wegens privé omstandigheden kan ik helaas zelf niet.

grt Anneke

(90) Olga Smit

8 Sep 2013

Heb zojuist de 10 EM gelopen in Arnhem, Bridge to bridge loop. Voor degenen die er niet bij waren, het is echt een aanrader voor volgend jaar, mooi parcours, goed georganiseerd en super gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: